top of page

 ADOPSJON

 

(N) Azzi's Wien, snart 2 år søker sitt drømmehjem! Les mer nedenfor bildet.

Om adopsjon

Det kan  være at vi trenger å omplassere en av våre voksne katter; hvis noen ikke trives i flokk, eller at en avlskatt skal få nyte livet videre som kosekatt der den er midtpunkt i en god familie. 

Dette er katter som vi verdsetter veldig høyt. Vi er knyttet til de, og det har kanskje aldri vært i tankene at den ikke vil trives. Det vil i enkelte situasjoner være egoistisk med tanke på kattens velferd, å beholde katten i en setting den ikke trives i. Vi ser at det er mange gode mennesker som er egnet til å gi de en god tilværelse der de er midtpunktet. Det er viktig å se kattens sitt behov, og ikke beholde den i en utrivelig situasjon for å dekke egne behov. 

Les mer om hva det innebærer å kjøpe Ragdoll av oss. De samme prinsippene gjelder for små og store puser :) 

 

Er du interessert, så send gjerne en mail og fortell litt om deg selv, eventuelt andre dyr og hvor dere bor og lignende.

IMG_5338_Wien.JPG
Wien februar 2023.jpg

Vakre Wien er født 16.06.2021 Hun er i varianten brun mitted( RAG n 04).

Er du en som kan tenke deg å tilby et drømmehjem til en voksen flott Ragdolldame?

Hun pensjoneres nå etter sitt andre kull, og vi unner vi henne nå å få komme til et drømmehjem der hun er midtpunktet og kan slappe av uten å måtte hevde sin rang. Wien vil være kastrert, og hun har mange gode år foran seg.

Hun er sosial og kontaktsøkende overfor de hun kjenner. Hun har behov for omsorg og kjærlighet. Vår vurdering er at hun kan trives sammen med en vennlig kattevenn som selskap, men hun vil også trives alene dersom hun har mye kontakt og tid sammen med menneskene sine. 

Hun er vant til en rolig voksen hund, og barn. Det er svært viktig for oss at dette er et varig hjem. Det er et ufravikelig krav at hun holdes som innekatt.

Hun leveres med stamtavle og NRR kjøpekontrakt, hun har fulgt vaksinasjonsprogrammet.

Ta kontakt om du tror du kan tilby Wien et varig og trygt hjem. Hun vil være leveringsklar i siste halvdel av juni, eller etter avtale.

 

bottom of page